نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

توافق الجزایر و ایتالیا برای احداث خط انتقال گاز

توافق الجزایر و ایتالیا برای احداث خط انتقال گاز منابع خبری دوشنبه شب گزارش دادند، مقام‌های الجزایری و ایتالیایی توافقنامه انتقال گاز از الجزایر به ایتالیا امضا کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۱ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر از روسیا الیوم، خط لوله گاز «گالسی» در امتداد کف دریای مدیترانه تا ساردینیا (جزیره‌ای در دریای مدیترانه) امتداد خواهد داشت و طول بخش دریایی آن ۲۸۴ کیلومتر است.

بر اساس این گزارش، خط انتقال گاز دیگری از ساردینیا احداث می‌شود که گاز را به سواحل شبه جزیره آپنین در توسکانی پیومبینو واقع در غرب ایتالیا منتقل می‌کند.

این توافقنامه در جریان سفر «جورجیا ملونی» نخست وزیر ایتالیا به الجزایر امضا شد. ملونی پس از امضای تعدادی از توافقنامه‌های دوجانبه، الجزایر را «شریک قابل اعتماد» توصیف کرد.

نخست وزیر ایتالیا گفت: ما می‌خواهیم زمینه‌های جدیدی را برای این همکاری داشته باشیم و در زمینه‌های انرژی، سیاسی و فرهنگی این همکاری‌ها را تقویت کنیم و متعهد به مشارکت در ایجاد پل ارتباطی بین سواحل مدیترانه و برای دستیابی به ثبات در منطقه استراتژیک ایتالیا و اروپا هستیم.

عبدالمجید تبون رئیس جمهور الجزایر نیز گفت که این خط انتقال گاز به ایتالیا اجازه می‌دهد تا منابع انرژی را در کل اروپا توزیع کند.

وی افزود: پروژه جدید امکان انتقال آمونیاک و برق و نه فقط گاز و هیدروژن سبز را نیز فراهم می‌کند.

پیش از این روزنامه‌های ایتالیایی گزارش داده بودند که به لطف این توافق، ایتالیا واردات گاز خود از الجزایر را از ۲۰ به ۳۵ میلیارد متر مکعب افزایش خواهد داد.

ایتالیا همچنین قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ واردات گاز را به ۵۰ تا ۷۰ میلیارد متر مکعب سالانه برساند تا نقش یک مرکز انرژی در قاره اروپا را ایفا کند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار